PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN FACEBOOK PAGE STATISTICS

PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN

PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN

Facebook Link: PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
folow my fb www.facebook.com/bakultempe
 

FACEBOOK PAGE RANK

PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
LIKES:
ONE WEEK CHANGE
103,918
+0
0.00%
TALKING ABOUT:
ONE WEEK CHANGE
16,649
+0
0.00%
CATEGORY
7,775 OF 630,871
top 1.24%
SUBCATEGORY
207 OF 19,629
top 1.06%

PAGE PERFORMANCE

LIKE HISTORY STATISTICS
ONE WEEK CHANGE
LIKES TALKING ABOUT
Get like history for PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN

0 RELATED WEBSITES

0 RELATED PAGES

WHAT ARE PEOPLE SAYING ABOUT PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN ON FACEBOOK

82
PER MONTH
0.11
PER HOURS
345.81
LIKES
PER POST

PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN FACEBOOK MENTION TOTALS

While the content on facebook pages is normally managed by a "brand" administrator, this content here shows statistics about what's being said and shared about PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN all over Facebook and not just on the brnad's official page.

POPULAR ON FACEBOOK

%0.00
%100.00
%0.00
%0.00

VIDEOS

STATUSES

PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Bedhekan yuk hadiahe tak jak adus bareng kebo sikile enek piro????? (karo kithih2 gowo anduk nang kamar mayit eh slah kamar mandi mksudq) JAGAD AYU
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Iki tak wehi rahasiane yen pengin blajar puisi gabung kene klik Syair Ungkapan Hati
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Wedus ingon di nggoni klinting ucul ngalor ngentekno suket Status guyon wes di posting tapi ojo di dadekno ruwet... Ngipi ngompol kathoke teles Ora di jempol marai males... Geng dalu lor... Monggo parikane di share ng kene nggo tombo mumet... #wellu
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
- sugeng mancik siang - , niki ceritane bojone menik njeh kang paring asmo bogel sakit keras ten rumah sakit.. menik > hii..hii..hikz..hikz...sruuooootttzz ( mbuak umbel ) minul > seng sabar yoh mbaak,,iki mung cubo menik > io nduk,,tapi wezt ganok seng tak toleh maneh nduk gae mbayar rumah sakit,,tegal sawah eo wezt kedol nggo tombo cacakmu bogel minul >mas kipli maeng oleh sejeki mbak snajan gak okeh,, iki iso pean gawe dipek mbak menik > ojo nduk,, aku wegah ngerepoti koe karo kipli,, awak dwe wezt rumah tangga dewe" ...wezt ura usah minul > wes ora popo mbak pean gawe dipek duwit iki menik > wes ora usah nduuk,,ora usaah.. minul > ora usah lapo toh mbak,, wes ora popo menik > ora usah nduk,, . . . . . . . . ora usah kakean cangkem, wezt endi duwitmu, ojo ngomong thok ae minul >nggeletek ( ngemut driji ) # hahaha @eidiezt
Ponorogo Komunitas Online
Ponorogo Komunitas Online
wis wayahe ganti jadwal kerja admin. sedino iki maeng mubeng golek liputane saka sesepuh Mbah Misdi Doweh. sesuk ngliput ngendi penak e???
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Lur aku g iso meyem ki pie?enek sing gelem ngancani aku g?bedhekan yuk GAJAH NUMPAK BECAK KETOK APANE???? HADIAH JALAN2 SAK KESELMU,SAK GELEMU KARO AKU JAGAD AYU
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
*sugeng dalu sedulur* Bogel lan kipli wong 2 sing lugu kuwi kerjane dadi SATPOL PP,bengi iku lagi tugas razia PSK ono bunderan waru suroboyo Bogel> wah...sepi2 ae pli,ketoke wes podho tobat pelaku ZINA nak kawasan kene (munine aro tolah-toleh mbok menowo ono transaksi PSK) Kipli> iyow gel...tpi ayo cubo mlaku mubeng maneh amreh bersih tenan kawasan kene... Bogel> ayo...cabut!!! 20 menit mubeng2 akhire yow nemok'ne salah siji PSK sing lagi transaksi,tanpo basa-basi langsung ae d bengoki soko adoh'an PSK lan langganane iku Bogel> hoey...lagi nyapo kowe kuwi nak tempat remang2 kunu Kipli> wahhh...goblog kowe kuwi gel maleh mlayu uwonge ayo d uber PSK sing jenenge sainem iku langsung mlayu ngalor arah nak cedake uwit ringin guedhe,hla pelanggane wes mlayu disek ra karuan parane...bareng ngerti bogel lan kipli langsung nguber,karo menggeh2 njur d takoki si sainem Bogel> hehhh hehhh...ape mlayu nak ndi kowe ayo melu nak kantor...!!! Sainem> sing mlayu kie sopo tho pak... Kipli> hehhh hla kuwi mau opo ra mlayu... Sainem> . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Aq moro nak ngisore wit ringin kie mau gk mlayu pak,tpi MAPAN mbok menowo pean wong 2 pengen tak SERVIS, hla iki tikarku wes tak GELAR... Bogel&Kipli> (koklok dhengkule) Tuku dupo mae pak saimen Yen ra lego ojo d komen Jiahahahaha salam gemblung @ABIMANYU
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
- sugeng siang _ niki ceritane menik dadi guru TK menik > selamat pagi anak.,anaak,,, bogel > pagi juga buguru minul > sugeng injang ugi buu kipli > good morning too buguru menik > ibu,arep takon nang koe kabeh,, opo cita2mu nek wes gede mben minul > aku kpingin dadi KOKY buu menik > alasane opo nul ,,? minul > eo ben pinter masak kyo ibuk qu buu menik > nek koe pli,,opo cita2mu kipli > aku kpingin dadi PILOT buu,,ben aku iso keliling dunia karo emak bapakku buu menik > lha nek koe,,geel bogell, bocah ngganteng bogel > akuu..kpingin dadi dokter seng nangani wong melahirkan buu,,peenak menik > koq koe kpingin dadi doktere wong melahirkan gel,,alasane opo bogel > . . . . . . . . . . . . . . . iso nyawang ANUNE wong akeh buu,,hoyeee,,hoyeee ..haha menik >( njegug dodo ) # eidiezt
OGJ opra guyonan jowo
OGJ opra guyonan jowo
Sugeng siang kisanak.. Monggo mampir kene rumiyen.. Penceten PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Sugeng dalu kisanak... Monggo gabung kene penceten OGJ opra guyonan jowo
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
- sugeng stengah sonten niki critane bogel lan kipli jagongan mbahas penggawean kipli > kulonuwun,,cak bogeeel ..! bogel > oow,,kipli ..melbuo dungaren rene kipli > io,sakeng prei kerjo, lha mbak menik nandi bogel > iku maeng, mbakmu tak kon nang warung kipli > sampean gk kerjo tah,koq nyante timen bogel > aku melbu bengi kerjone,dadi awan nyantai kipli > waduu,,kerjo ndek ndi cak,, piro byaran e bogel > aku kerjo ndek pabrik odol pli,, byarane eo guede pool kipli > mulano tambah makmur,, pabrik odol opo ,, CIPTADENT ..? bogel > guduk lah,,iku nggawe ijasa sma, aku mung sd gk tutuk kipli > truuz,, odol PEPSODENT ..? bogel > guduk,,iku yoh nggawe ijasa sma kipli > lha truz odol opo bogel > . . . . . . . odol-odol duwit ndek bank , odol-odol toko emas . odol-odol dompet e uwong..hh kipli > iku ngunu maling blok # hh @ eidiezt
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
k, assalamu'alaikum , matur sembah nuwun kagem sedoyo kang smpun nyawiji wonten PGPD , admin neng kene amung ngibur ora njaluk bayaran , tujuane mung siji GOLEK SEDULURAN , panjenengan seneng kulo njeh seneng , panjenengan kakean cangkem kulo bingung , kadang ono ndek stiap postingan jare admine copas,njiplak,copy critone uwong , jujur kabeh admin tersinggung , asal pean kabeh weruh,PGPD admine okeh PGPD gak kenal copas utowo njiplak , kabeh murni hasil buah fikir admin PGPD , ndek PGPD gak pernah posting crito/parikan kemudian di postingno maneh,, kabeh seng di suguhno serba anyar , sampean kliru yen ngomong ngunu asal pean weruh,, mung ndek PGPD fp seng admine gelem blz coment,,liane ganok ,,masio ono mung tiru2 ,, seng arep menei kritik lan saran ,,monggo di coment , lan seng biasae ngablak tok,sirik,gak seneng, ,sak'iki tak undang kabeh. . ! ( WAJIB DI LIKE & COMENT) @eidiezt & all admin
Solo Radio
Solo Radio
Hello Solo lovers :D #KongkowKongkow yuk bareng sama Dinda :D | Request lagu Indo plus kirim salam? bisa banget :) Sms: 081 667 5010
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
,, sugeng dalu ,, [ pemilian lurah ] dogol > duluur sdoyo,,sak derenge acara kito wiwiti, monggo sesarengan maos suratul fatihah,,, ALHAAA TIHAH .. ( kabeh seng ono ndek kunu moco surat al-fatihah ) dogol > duluur sdoyo,, kito kumpul wonten mriki njeh meniko, ngenalke calon lurah wonten deso PGPD ,njeh meniko,sodara bogel lan sodara gemblung bogel > kulo kpingin, deso PGPD niki dados deso kang makmur ayem tentrem lohjinawi,, mekaten suwun dogol > di lajengaken sodara gemblung gemblung > mengingat deso niki katah maling,lan sering sanget wonten kang kelangan,, mbok bileh kulo kpilih dados lurah, kulo jamin pun mboten wonten mali mg maneh dogol > koq saget ngoten ...? gemblung > . . . . . . iyo, lhawong malinge aku dewe, mangkane mbok bileh aku kpilih dadi lurah, aku prei dadi maling..hahaha kuabeh > kul hualeek,,ksueeen ( ngajar gemblung ) @ eidiezt
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
Sugeng dalu lur bedhekan sangu bobo: ada seekor ayam jantan kepalanya diparis sayapnya diamerika kakinya dijakarta trus telurnya dimana???? jawabn bner tak keloni sewengi sampai puas korea absen jagad ayu
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
PUSATE GUYONAN PARIKAN LAN DAGELAN
*sugeng dalu sedulur* Karo nangis mbrebes eluh'e menik crito nak bapake mari d icik2 ahem aro pcre si bogel Menik> hiks hiks...ngapuntene pak,anakmu iki wes reget wes gk suci wes ternoda goro2 ulahe mas bogel...hiks Dogol> OPO HEE...!!! Kowe mari d kumpuli bogel...Nak ndi sak iki bogel cepetan kon mrene ngadhep bapak... Menik> enggeh...hiks hiks Langsung ae menik telfon bogel ora suwe si bogel teko omahe Bogel> kulonuwun... Dogol> hee kowe bocah kurangajar,mlebu kene...!!! Bogel> enggeh,wonten nopo pak...(karo rumongso bingung) Dogol> kowe durung tak rabekne karo anakq menik koq wes wani koq kumpuli,karepmu piye opo wes dadi lanang tenan,opo kowe wes ganteng tenan lan wani tanggungjawab hee...!! Bogel> sinten hlo pak sing ngumpuli menik,kulo mboten koq... Dogol> menik crito jare kowe sing menodai,sak iki tak takok anakq maneh...opo bener ngunu tenan nik menik... Menik> enggeh pak wau dalu...hiks hiks Dogol> bogel...!!! Ngaku opo ora kowe sak iki Bogel> saestu mboten hlo pak... Menik> iyow mas mambengi,sampean lali po pye... Bogel> gek mambengi kapan hlo kuwi dik... Menik> . . . . . . . . . . . . . . . . . . Mambengi sampean muleh apel muni AQ MENGKO TEKO NAK IMPEN'MU dik,nyatane pean teko tenan trus aq koq icik2 ahem... Dogol> (ngeplaki bathuke dhewe) Bogel> (ndlongop) Behahahahaha salam gemblung Abimanyu Gemblung

LINKS

PHOTOS

Report this page

If there is a problem with this page, we would like to know about it so we can correct the problem or remove the page.

Please select the reason you want to report this page:

   Sexually explicit content
   Violence or harmful behavior
   Hate speech
   Spam or scam
Terms of Service Contact Us Privacy Policy Facebook page statistics Facebook website statistics Report this page © 2013 CommuniStats    * This website is not affiliated with or endorsed by Facebook in any way